onsdag 15 februari 2012

Milan krossade Arsenal!

Den 15 februari 2012 spelade Milan en match mot Arsenal. Zlatan bjöd på show genom att spela fram till två mål och göra ett själv på straff.

I femtonde minuten öppnade Kevin-Prince Boateng målskyttet med ett snyggt skott på halv volley som gick ribba in. Efter det dominerade Milan matchen och innan det gick in för halvtids vila han Robinho göra sitt första. Som Zlatan spelade fram till.

Milan fortsatte att dominera även i andra halvlek och Robinho satte sitt andra mål som Zlatan också spelade fram till. I 79 minuten blev Zlatan fälld i straffområdet och tog själv hand om straffen som han slog i mål och fast ställde 4-0. Arsenal hade några få mål chanser fram för allt ett skott av Robin Van Persie.

Zlatan sa efter matchen att han tror att de kunde gjort fler mål om de hade vart mindre egoistiska fram för mål. Zlatan sa också att han såg fram emot returen på Emirates och att om de spela lika bra som idag skulle de inte vara några problem och de skulle gå vidare till kvartsfinal.