torsdag 16 februari 2012

Messi historisk!

När Barcelona spelade mot Bayer Leverkusen blev Messi historisk för att han gjort flest mål i Champions League slutspelet. Nu har han gjort 19 och gick han om Raul och Sjevstjenko som gjort 18 mål.

Barcelona dominerade matchen i första halvlek och hade 75% bollinnehav. Innan spelarna gick in för halvtidspaus hann Alexis Sanchez springa sig fri och sätta ett noll.

Barcelona dominerade även andra halvlek men, på en kontring slog Verdan Corluka ett inlägg som Michal Kaldec nickade in. Det oavgjorda resultatet stod sig dock bara några minuter innan Alexis Sanchez nätade igen efter att ha rundat målvakten i ett friläge.

I slutet av matchen fastställde Messi 3-1. Ett mål som sannolikt kommer bli väldigt kostsamt för Leverkusen. Nu måste man göra minst tre mål på Camp Nou i returen.