torsdag 5 april 2012

Fler platser i Linneaskolans matsal!

Varje gång man kommer lite över klockan elva till Linneaskolans matsal är platserna slut! Stolar dras till olika bord och lärare och elever får trycka sig ner lite var som helst. Finns det ingen plats så har man inget annat val än att gå in och sätta sig i det lilla rummet. Då kommer alltid någon lärare eller någon ifrån kökspersonalen och säger att man måste gå ut, trots att det inte finns några platser. Hur kul är det att dela upp sig från sina kompisar, så att man får sitta själv vid ett bord? Dessutom kan man ju faktiskt gå ut ifrån det lilla rummet vid halv tolv, så att eleverna ifrån den andra skolan kan få äta i lugn och ro.

Min åsikt är därför att man borde sätta in lite fler bord och stolar så att alla får plats. Det är dåligt att inte alla elever kan få sittplatser. Om inte det går så får väl elever och lärare äta vid olika tider. Man skulle kunna dela upp så att t.ex. Fjället äter vid en tid, och havet vid en annan. På så vis skulle det finnas mycket fler platser.

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig om detta problem! Jag anser också att man borde utöka antalet stolar och bord så att alla har möjligheten att få plats.

    Jag tycker att du skrivit en tydlig och relevant insändare, som lockar läsarens uppmärksamhet. Du framför dina åsikter på ett sakligt sätt, vilket passar denna typ av text. Bra jobbat!

    SvaraRadera