torsdag 26 april 2012

Torres avgjorde dramat på Camp Nou

Den andra Champions League semi-finalen mellan FC Barcelona och Chelsea FC slutade 2-2, sammanlagt 3-2 till Chelsea, som vann med 1-0 hemma på Stamford Bridge.

Sergio Busquets inledde målskyttet i den 35:e minuten för Barcelona. 2-0 kom efter en pass av Messi som Iniesta placerade fint vid högra stolproten. Matchen fick plötsligt en överaskande vänding när Lampard från ingenting spelade fri Ramires som från långt håll chippade över Valdes och in i mål.Vid det resultatet skulle Chelsea gå till final på gjorda bortamål. men Barcelona tryckte på och Chelsea försvarade med tio man inne i straffområdet, eftersom lagkaptenen John Terry blivit utvisad. Barca' fick gjort ett mål, som sen blåstes av för offside. Messi fick bollen lite utanför straffområdet och slog en direktpass till Sanchez som på ett tillslag slog bollen i mål., men Messi var offside.

I den 92:a minuten var det lite tilltrasslat i Chelseas straffområde, men till slut rensade upp bollen i planen, där Torres stod helt ensam, inte offside dock för han stod på egen planhalva. Han sprang ensam hela vägen mot en utrusande Valdes i Barca's mål, han rundade målvakten och rullade enkelt in bollen i mål! 2-2 och Barca' behövde göra två mål för att gå till final. Domaren blåste av matchen som slutade 2-2 och Chelsea är i final.