torsdag 5 april 2012

Inför målkameror!

I fotboll kan det ofta vara svårt att se om det är straff, eller om det är mål och så vidare. Därför tycker vi att det borde införas målkameror!

Vi tycker att man borde införa målkameror i om domaren är osäker för ibland kan man ju se på TV att domaren gör helt fel! Detta skulle underlätta för domaren och göra så att matcherna blir mer jämna. För ibland är kan ett lag få tre straffar fast det inte skulle fått en enda och de andra laget kanske inte fick en straff fast de skulle ha tre.

Till exempel i Champions League matchen mellan Barcelona och Milan. Barca fick två straffar i den matchen, varav den första var lite klen, tycker vi. Och ett annat exempel från VM när Lampard sköt ribba-in, men den studsade sen ut och målet blev inte giltigt. Det hade därför varit bra med målkameror. Vi tycker att det hade varit bra att till exempel frysa matchen i en minut, och kolla igenom repris innan man dömmer, men däremot ska man inte kunna ändra till exempel ett mål efter matchens slut. Bara avstängningar och varningar.

Alltså de vi vill är att Fifa ska införa målkameror för att vi tror att de kan underlätta för domaren. / William och Jonatan

1 kommentar:

  1. Håller med om att målkameror borde införas, jag tycker även att dem ska införa straffområdesdomare. Bra skrivet :)

    SvaraRadera